ЧЗВ

1. Kак да поръчам карикатура по снимка?

За Ваше удобство към всеки вид карикатура има удобна форма за поръчка. Тя Ви позволява да опишете своята идея и да качите снимки, от които да нарисуваме карикатурата.

2. Какви снимки да кача за изработка на карикатура?

Най-важното е да качите ясни снимки с добро качество. За предпочитане е да използвате снимки от фотоапарат, а не от Facebook, тъй като качеството ще е много по-добро.


3. Кога става заплащането на готовата карикатура?

Заплащането е с наложен платеж или плащане с карта през сайта. За поръчките се изисква авансово плащане на стойност минимум 35% от сумата.

4. Как се осъществява доставката на изработената карикатура?

Доставката е за наша сметка за поръчки над 99лв. - иначе за ваша сметка и се осъществява от куриерска фирма Еконт Експрес.


5. За колко време се изработва една карикатура?

Срокът за изработка на творбата зависи от типа на карикатурата, броя лица за изобразяване и натовареността. Обичайно времето за изработка на творба е в рамките на 5 дни след одобрено задание и снимки  и платен аванс. Времето за доставка е около 24 часа за цяла България.

В зависимост от натовареността и графика на художниците срокът може да се удължи. В моменти на по-ниска натовареност, има възможност да поемаме бързи поръчки. Моля свържете се с нас в работно време, за да Ви отговорим дали ще можем да изпълним поръчката Ви в желан по-кратък срок.

Винаги се стараем да изпълняваме поръчките максимално бързо, съобразявайки се със сроковете Ви. При високо натоварване, е необходимо да потвърдим възможността за експресна изработка на творбата. 

Задължително ще Ви информираме, ако възникне такава ситуация, и ще Ви предложим удължаване на срока или експресно рисуване.

Винаги се стремим да спазваме сроковете, които Вие ни поставяте, но понякога се затрудняваме с експресните поръчки, поради големия обем от работа. За да можем да свършим работата си качествено, Ви препоръчваме да предвидите достатъчно време за изработка, ако имате тази възможност.

6. Какво да включа в описанието на идеята?

Карикатура на човека/хората, на която е изобразено специфично качество, хоби, професия, любим предмет и с изчистен опростен фон.

При желание от Ваша страна, в карикатурата може да се включват повече специални елементи, които да сформират сюжет с детайли.